ДБ Шенкер во Македонија

ДБ Шенкер во Македонија

Шенкер е еден од водечките светски провајдери на интегрирани логистички услуги, нудејќи копнен, воздушен, поморски транспорт како и широк спектар на логистички решенија.

1 јули 1872 - 1 јули 2012

Шенкер го прославува својот 140 роденден

Квалитет во транспортот и логистиката   Потврдено низ годините. Името Шенкер долго време претставува симбол на висококвалитетен транспорт и...

Логистика со пијалаци

ДБ Шенкер логистика ја ребрендираше услугата за логистика со пијалаци

ДБ ШЕНКЕР- вино сега се нарекува ДБ ШЕНКЕР- пијалаци – Специјализирани услуги за индустријата и трговијата од еден извор (Берлин/Есен, 5 март 2012...

Производи и Сервиси

Дознајте повеќе за нашите производи и сервиси

Компанија

ДБ Шенкер на дланка

Информации за контакт

Консултирајте се со нашите специјалисти во областа

Најнови вести

Секогаш најновите информации на ваша дланка

e-Schenker

Прочитајте повеќе за нашите Online услуги

divider