. .

The page is printed

Копнен транспорт

Број 1 во Европскиот копнен транспорт

Искористете ги придобивките што ги нуди најсеопфатната и најгустата мрежа за копнен транспорт во Европа, со повеќе од 720 претставништва во 36 земји.

Секоја година, реализираме над 95 милиони пратки кои сигурно и навремено се испраќаат за нашите клиенти насекаде во Европа. Можете да ни верувате нам и на услугите што ги нудиме - во кое било време и на кое било место кога ќе ви биде потребно.

Зголеми сликаDB Schenker locations in Europe, DB Schenker

DB Schenker locations in Europe

Придобивки за вас:

  • Широк опсег услуги од еден извор – овозможено од нашето сеопфатно портфолио на услуги кое вклучува сè, од пратки на пакети до општ товарен транспорт, парцијални или пратки на целосен товар, пратки на еден вагон и блок-возови.
  • Прецизно изработени услуги во согласност со локалните барања на различни пазари
  • Врвни ИТ системи за специјализирани решенија
  • Квалификувана поддршка од страна на искусни и обучени вработени во ДБ Шенкер
  • Гарантиран квалитет со помош на програми за квалитет што ги ревидира и потврдува Бирото за сертификација „Веритас“

Последно ажурирање: 16.12.2014

Кон почетокот на страната