. .

Посебни услуги

Како дома на светските сцени

Додека музичарите се сеуште на сцената, нашите логистички специјалисти веќе работат со полна пареа зад сцената - расклопување, пакување, товарење, документирање, транспорт и изработка на предмети за царинење.

Со внимание и прецизност нашите логистички експерти ги планираат концептите за транспорт за секој настан. Пребукираниот распоред на еден оркестар за негово ангажирање претставува посебен предизвик. Со цел да се осигура дека сите логистички активности се одвиваат без проблеми, тие се планираат и следат 24 часа на ден, седум дена во неделата, од страна на искусни проект менаџери на ДБ Шенкер. И се е на своето место и во точно време за следниот настан.

Исто како и имплементирањето на логистички концепти во товарниот простор - што може да вклучува било што од сценографија и опрема за вредни инструменти - ДБ Шенкер се грижи за патничката логистика како дел од своите воздушни чартер активности

Последно ажурирање: 07.03.2017

Кон почетокот на страната