. .

The page is printed

Авионски транспорт

Ваша директна врска меѓу земјите и континентите

Со нас вашите пратки безбедно и сигурно ќе пристигнат на дестинацијата каде било во светот. Пионер во индустријата на шпедицијата по воздушен пат, денес ДБ Шенкер е еден од водечките понудувачи на иновативни услуги за транспорт на товар по воздушен пат.

Придобивки за вас:

  • Сеопфатна мрежа: Ние ви нудиме единствена инфраструктура која вклучува 700 претставништва за шпедиција по воздушен пат ширум светот. Нашата мрежа ви нуди решенија и сигурност.
  • Флексибилноста што ја барате: Вие одлучувате за брзината на доставата. Нашите специјализирани производи на шпедиција по воздушен пат ви овозможуваат пофлексибилно и поедикасно координирање на пратките. Вашите пратки не само што ќе пристигнат на денот што ќе го изберете, туку, тие, исто така, поекономично ќе пристигнат на дестинацијата.
  • Услуги што ги барате: Шпедиција по воздушен пат директно пред вашата врата. Нашите услуги не почнуваат на аеродромот: Ако сакате, ние ќе ја преземеме вашата пратка директно од почетната точка и ќе ја доставиме директно пред вратата на клиентот – каде било во светот.

Последно ажурирање: 16.12.2014

Кон почетокот на страната