. .

Договорна логистика / SCM

ИТ и системи за управување со складиште

Од повикот за тендер па сè до целосна функција – ние ќе го развиеме најдоброто ИТ решение заедно со вас.

Можете да се потпрете на нашето искуство и стручност што сме ја стекнале преку низа ИТ проекти. Нашите специјалисти ќе работат со вас за да создадат специјализирани ИТ меѓу-врски и процеси. Нашите меѓународни решенија, исто така, ќе ја поедностават вашата работа.

Како ги користиме ИТ системите за да овозможиме целосна транспарентност на вашите логистички процеси:

  • Анализа на матрицата на побарувачка/создавање ИТ спецификација/документација
  • Специјализирано планирање со датум на пуштање во работа
  • Еден контакт партнер за сите ваши ИТ прашање во текот на проектот
  • Меѓу-врски согласно со вашите спецификации
  • Тест циклуси и пуштање во функција
  • Обука за корисници и клучни корисници
  • Управување со поддршка

Последно ажурирање: 16.12.2014

Кон почетокот на страната