. .

Контакт

Вашиот контакт партнер

Дали сте заинтересирани да работите во ДБ Шенкер но сеуште имате некое прашање? Ќе ни биде задоволство да ви одговориме преку телефон или е-маил.

За информации обратете се на:

ШЕНКЕР ДООЕЛ
Човечки Ресурси
Ул. 36 бр.1
Индустриска зона Илинден
МК-1041 Скопје

Тел.: +389 2 3107 683

Последно ажурирање: 10.11.2014

Кон почетокот на страната