. .

The page is printed

Канцеларија

ДБ Шенкер - Аеродром Александар Велики

Тука ќе најдете податоци и контакти за нашата канцеларија на аеродромот Александар Велики

Корпоративно име                      
Шенкер ДООЕЛ                                     
АдресаАеродром Александар Велики
Поштенски код1041-МК
Телефон+389 2 2561 044
Факс+389 2 2561 044
Е-поштаinfo@dbschenker.mk

   

Последно ажурирање: 16.12.2014

Кон почетокот на страната