. .

The page is printed

Канцеларија

ДБ Шенкер - Локотоварна

Тука ќе најдете податоци за нашата канцеларија во железничкиот терминал

Корпоративно имеШенкер ДООЕЛ                              
АдресаЛокотоварна станица - Скопје
Поштенски код1041-МК
Телефон+389 2 3107 654                             
Факс
+389 2 3107 686
Е-поштаskopje.tovarna@dbschenker.mk

  

Последно ажурирање: 16.12.2014

Кон почетокот на страната