. .

The page is printed

Информации и контакти

Канцеларии

ДБ Шенкер има 4 канцеларии во Македонија и Косово

Главно претставништво во Скопје                                                                                   
Корпоративно име

Шенкер ДООЕЛ

АдресаУл. 36 бр.1, ИЗ Илинден
Поштенски кодМК-1041 Скопје
Телефон+389 2 3107 655
Факс+389 2 3107 666

Последно ажурирање: 31.03.2016

Кон почетокот на страната