. .

За ДБ Шенкер

Дали сакате да не контактирате ?

Обратете се до најблиската канцеларија на Шенкер

Шенкер ДООЕЛ

Управна зграда - Скопје

Ул.36 бр.1 (П.Фах 3)

Индустриска зона Илинден

МК-1041

Скопје

Македонија

Тел: +389 2 3107 655

info@dbschenker.mk  

Последно ажурирање: 31.03.2016

Кон почетокот на страната