. .

еУслуги

еУслуги — Соодветна "online" апликација

еШенкер е бесплатна апликација идеална за корисници кои што транспортираат пратки неколку пати во неделата. Лесно е да се најде и лесно се користи.

 

eServices, DB Schenker

Распоред — "online" распоред за поаѓања и пристигнувања

DB SCHENKERsystem / DB SCHENKERtop / DB SCHENKERtop12

  • За увоз и извоз
  • Оптималниот преглед ви помага да ги испланирате увозот/извозот

Напредна алатка за следење на пратки —  24/7

  • Информација за подигање на пратката, статус, и достава
  • Можете да го филтрирате пребарувањето според ваши критериуми
  • Податоците можат да бидат извадени во Ексел

Електронски доказ за достава (ePOD)

  • Известување со потпишана потврда за примена пратка веднаш штом истата е доставена
  • Информацијата за достава може да се провери во било кое време
  • Автоматско архивирање на сите "ePODs"

Последно ажурирање: 10.11.2014

Кон почетокот на страната