. .

еУслуги

Ајде да го направиме ТОА!

Вие ќе ги користите нашите ИТ решенија и ќе го користите беспрекорниот проток на информации и можноста да управувате со сите тековни процеси, вклучувајќи го статусот на пратката, времето на достава и показателите на успешност.

Зголеми сликаeServices Overview, DB Schenker

е-Услугите на ДБ Шенкер имаат модуларен коцепт. Различните компоненти на услугата што е вклучена тука може да се комбинира за да се создаде оптимално решение врз основа на специфичните барања на вашата логистика и количините на вашата пратка.

Искористете ги техничките можности што ги  нудат е-услугите на ДБ Шенкер и добијте широк опсег придобивки што ќе ви ја олеснат работата.

  • Бидете флексибилни преку можноста директно да добиете информации и податоци од која било локација ширум светот и во секое време.
  • Заштедете време со помош на електронската резервација за транспорт и континуираното ажурирање на распоредот за транспортот.
  • Заштедете пари  со функцијата што автоматски ги пренесува податоците за пратката и фактурите во вашиот ИТ систем.
  • Искористете ја сигурноста што ќе ја имате со тоа што можете да го проверувате статусот за движењето на вашата пратка во секое време.
  • Искористете ги придобивките на модерната комуникација - со помош на е-услугите од ДБ Шенкер!

Последно ажурирање: 10.11.2014

Кон почетокот на страната