. .

The page is printed

Индустрии

Логистика во брзата лента

Автомобилскиот сектор има исклучително сложени барања за логистика. Широката палета производни варијанти на индустријата и нејзиното променливо производство бараат специјализирани решенија.

Можеме да ви понудиме специјализирани и интегрирани услуги на транспорт и логистика што се создадени за постигнување на истите цели, имено, намалување на трошоците, оптимизирање на процесот и подобрување на квалитетот во синџирот на набавка.

Преглед на сите предности:

  • Нашите клиенти се светските водечки автомобилски производители и дистрибутери.
  • Предностите на нашата компанија се и ваши предности:
  • Повеќе од 25 години искуство во автомобилскиот сектор
  • Врвни решенија за логистика и експертско познавање од секое место во светот.
  • Имате ваш сопствен личен контакт партнер со стручност од автомобилската индустрија.
  • Сеопфатни консултантски услуги: Ние развиваме специјализирани решенија за вас!
  • Пристап до сите видови транспорт и голем избор специјализирана опрема за автомобилската индустрија
  • Поддршка од самиот почеток ако е потребна, ние стапуваме во акција дури и кога нов автомобилски погон е сè уште во фаза на проектирање. Нашите логистички решенија ќе ви помогнат да влезете на нови пазари и да планирате нови производствени капацитети.


 

Последно ажурирање: 10.11.2014

Кон почетокот на страната