. .

The page is printed

Индустрии

Добредојдовте на „сè на едно место“

Компаниите во секторот потрошувачки стоки се соочуваат со постојан притисок да ги намалуваат трошоците и да ја зголемуваат продуктивноста. Ние го знаеме тоа и затоа ви нудиме решенија за логистика што ќе ви дадат одлучувачка предност пред конкуренцијата.

Преглед на сите предности:

  • Долгогодишно искуство со логистиката за потрошувачки стоки: Ние ги познаваме вашите процеси и барања.
  • Ќе го скратите вашето време на набавка со подобрување на вашиот синџир за набавка.
  • Персонални услуги со помош на силно локално присуство: Ние располагаме со специјалисти за потрошувачки стоки во сите наши поголеми претставништва.

Вие можете да се фокусирате на вашата експертиза, а логистиката оставете да биде наша грижа! Ние ги дефинираме оптималните видови транспорт или комбинациите од видовите транспорт според вашите потреби, а исто така, ќе се погрижиме и за другите активности, како што се царинските постапки, управување со складиштето, договорно пакување, полнење, производни набавки и саемска логистика.

Последно ажурирање: 10.11.2014

Кон почетокот на страната