. .

ДБ Шенкер Вести

Mercedes AMG PETRONAS, DB Schenker, DB SchenkerЛогистички партнер на MERCEDES AMG PETRONAS Формула 1 тимот

Одговорни за европската логистика на Формула еден тимот на MERCEDES AMG PETRONAS. Првата активност ќе биде на Шпанското Гран-При во Барселона. повеќе…

DB Schenker, DB SchenkerНаградата за 2013 година на ДБ Шенкер се доделува на Д-р. Олусеј Олорунтоба

Академик на Универзитетот во Њукасл, Австралија, кој ја добива меѓународната награда за логистика вредна 10.000 евра • Прв Ден на науката на ДБ Шенкер за идните трендови во логистиката. повеќе…

DB Schenker, DB SchenkerТранспорт на товар со воз, камион и авион од Кина до Бразил

По прв пат кога било досега, експертите за логистика на ДБ Шенкер го комбинираа транспортот со железница, копнен транспорт и воздух преку три континенти и организираа достава за производител на електронски уреди од Кина до јужна Америка. повеќе…

Следење на праткиEasily track your freight using your Schenker reference number.

Ве молиме внесете го референтниот број добиен од Шенкер

DB Schenker Country Sites

Go to: DB Schenker in

Please choose your language: