. .

Стопанство

Профитабилен водач на пазарот

Нашиот фокус се потребите на клиентите и ние им нудиме висококвалитетни услуги и решенија за да осигуриме долгорочен раст и профитабилност на ДБ Шенкер.

Нашата стабилна финансиска основа и стабилните деловни резултати ни овозможуваат да создаваме нови работни места и да инвестираме во понатамошниот развој на стручноста на нашите вработени, во нашите решенија и во нашите услуги како основа за понатамошен развој.

Последно ажурирање: 16.12.2014

Кон почетокот на страната